Szállítmányok és bevételek

A csomagküldésed

A csomagokat általában a fizetés beérkezésétől számított 2 napon belül küldi el, és UPS-en keresztül küldik nyomon és lemerülnek aláírás nélkül. Ha az UPS Extra-et a szükséges aláírással kívánja kézbesíteni, akkor további költség kerül felszámításra, ezért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt kiválasztja ezt a módszert. Bármelyik szállítmányt választja, mi biztosítunk egy linket a csomag online nyomon követéséhez.

A szállítási díjak tartalmazzák a kezelési és csomagolási díjakat, valamint a postaköltséget. A kezelési díjak rögzítettek, míg a szállítási díjak a szállítmány teljes súlyának függvényében változóak. Javasoljuk, hogy az elemeket egyetlen sorrendben csoportosítsa. Két egymástól különálló megrendelést nem lehet csoportosítani, és mindegyikre a szállítási díjakat kell alkalmazni. A csomagot saját felelősségére küldjük el, de különös gonddal járunk el a törékeny tárgyak védelmére.

A dobozok nagyméretűek és a tárgyak jól védettek.

A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy biztonságos böngészés melett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.