sidolux-brado-sztar.gif

Budapest nyugati részének háztartási vegyi- és higiéniai papíráru nagykereskedése. 

Számos jól bejáratott márkát megtalál nálunk, kifejezetten a hazai gyártókat támogatjuk.

sanytol759-ajax-boost.gif

A piaci helyzet miatt a beszerzési áraink folyamatosan változnak, melyet mi is kénytelenek vagyunk tovább hárítani. – az okozott kellemetlenségért vevőink megértését kérjük

Olasz gyártmányú TTS takarítókocsi, mely Nickita névre hallgat 
 és számos kifejezetten jó tulajdonsággal rendelkezik:Kényelmes fogású nyél, melyre eszköztartó kosár, szerszámtartó csatlakoztatható, bármely típusú facsaróval használható.

Környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve újrahasznosított műanyagból készült, fém csavarokat nem tartalmaz, tehát ismételten újrahasznosítható. 

A facsaró magasabban helyezkedik el, mint más takarítókosaraknál, így kényelmesebb munkavégzést tesz lehetővé. 

2x15literes vödrös kivitel.


Cégünknél már megvásárolható!

Lista ára Bruttó: 35 469 Ft

Akciós bevezető ár Bruttó: 28 575 Ft


 

TTS Infinity fantázia nevű nyél

Új fejlesztés az olasz TTS gyártótól, mely a moppal való takarítást (nedves-száraz) könnyíti meg, teszi ergonomikusabbá. Olyan nyél került kifejlesztésre, mely a fogantyúnál és a végen 360fokban forog – ezzel a kutatások szerint 75%-ban csökkenti a csukló igénybevételét a hagyományos fix nyelekkel való munkavégzéshez képest. Az összes hagyományos mopptartóval használható. Cégünknél megvásárolható!

Lista ára 5733 Ft+áfa

Akciós ára: 4700 Ft+áfa


A SPONTEX AQUA REVOLUTION SYSTEM felmosó vödrét az különbözteti meg a hasonló centrifugális mopp facsarási elven működő felmosó vödröktől, hogy a felmosásra használt tisztító-fertőtlenítőszert tartalmazó tartály vize nem érintkezik a már felhasznált piszkos vízzel, ennél fogva mindig tiszta vízzel történik a felmosás. Ez a tisztító-fertőtlenítő felmosási műveletnél higiéniai szempontból rendkívüli fontossággal bír. Nálunk már kapható! 

 A szett ára Br: 10 306ft

A pótfej ára Br: 1 099ft


Június végétől új termékcsoport kerül bevezetésre Nagykereskedésünkbe bővítve a kínálatot: ECO zsíroldók, wc olajok, mosogatószerek, öblítők, mosógélek (színes és fehér ruhához is), valamint folteltávolítók.

 

 

Ariel mosópor 13 kg Formula Pro hygiénikus

Elpusztítja a baktériumok 99%-át. Az európai szabványoknak és egészségügyi intézményi előírásoknak megfelelő fertőtlenítő hatással bír. Kiválóan távolítja el a makacs szennyeződéseket

Akciós ár: 11 604 Ft 

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text