"A koronavírus-járványnak szinte biztosan lesz második hulláma Magyarországon – jelentette ki az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsorában vasárnap este Merkely Béla - A Semmelweis Egyetem rektora."

A második hullámra való felkészülés jegyében Fertőtlenítő, antibakteriális termékek széles választékban kaphatóak (kéz és felület fertőtlenítő, folyékony szappanok, érintésmentes adagolók) azonnal raktárról. 

Higiéniai papír termékekből nagy raktárkészlettel rendelkezünk (wc papír, kéztörlő, papír zsebkendő stb)

Olasz gyártmányú TTS takarítókocsi, mely Nickita névre hallgat 
 és számos kifejezetten jó tulajdonsággal rendelkezik:Kényelmes fogású nyél, melyre eszköztartó kosár, szerszámtartó csatlakoztatható, bármely típusú facsaróval használható.

Környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve újrahasznosított műanyagból készült, fém csavarokat nem tartalmaz, tehát ismételten újrahasznosítható. 

A facsaró magasabban helyezkedik el, mint más takarítókosaraknál, így kényelmesebb munkavégzést tesz lehetővé. 

2x15literes vödrös kivitel.


Cégünknél már megvásárolható!

Lista ára Bruttó: 35 469 Ft

Akciós bevezető ár Bruttó: 28 575 Ft


 

TTS Infinity fantázia nevű nyél

Új fejlesztés az olasz TTS gyártótól, mely a moppal való takarítást (nedves-száraz) könnyíti meg, teszi ergonomikusabbá. Olyan nyél került kifejlesztésre, mely a fogantyúnál és a végen 360fokban forog – ezzel a kutatások szerint 75%-ban csökkenti a csukló igénybevételét a hagyományos fix nyelekkel való munkavégzéshez képest. Az összes hagyományos mopptartóval használható. Cégünknél megvásárolható!

Lista ára 5733 Ft+áfa

Akciós ára: 4700 Ft+áfa


A SPONTEX AQUA REVOLUTION SYSTEM felmosó vödrét az különbözteti meg a hasonló centrifugális mopp facsarási elven működő felmosó vödröktől, hogy a felmosásra használt tisztító-fertőtlenítőszert tartalmazó tartály vize nem érintkezik a már felhasznált piszkos vízzel, ennél fogva mindig tiszta vízzel történik a felmosás. Ez a tisztító-fertőtlenítő felmosási műveletnél higiéniai szempontból rendkívüli fontossággal bír. Nálunk már kapható! 

 A szett ára Br: 10 306ft

A pótfej ára Br: 1 099ft


Június végétől új termékcsoport kerül bevezetésre Nagykereskedésünkbe bővítve a kínálatot: ECO zsíroldók, wc olajok, mosogatószerek, öblítők, mosógélek (színes és fehér ruhához is), valamint folteltávolítók.

 

 

Ariel mosópor 13 kg Formula Pro hygiénikus

Elpusztítja a baktériumok 99%-át. Az európai szabványoknak és egészségügyi intézményi előírásoknak megfelelő fertőtlenítő hatással bír. Kiválóan távolítja el a makacs szennyeződéseket

Akciós ár: 11 604 Ft 

-

Kedves Vásárlóink!

A webes rendelések megnövekedett mennyisége miatt a szállítási határidők meghosszabbodtak! Kérjük szíves türelmüket, igyekszünk a lehető leghamarabb visszaigazolni mindenkinek!  

A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.