A védekezés széles eszköztára készletről kapható: 

Fertőtlenítők, antibakteriális termékek (kéz és felület fertőtlenítő, fertőtlenítő kendők, folyékony szappanok), kesztyűkmaszkok széles választékban kaphatóak azonnal raktárról. 

Higiéniai papír termékekből nagy raktárkészlettel rendelkezünk (wc papír, kéztörlő, papír zsebkendő stb)

brado-fertotlenitok.gif

És arra, hogy a hasmenéses megbetegedést nemcsak a gyerek hozhatja haza az oviból, hanem ön is lehet hordozó? Akkor is, ha tiszta, trendi irodában dolgozik, ahol az ovival ellentétben elvileg mindenki tudja, hogyan kell kezet mosni? A helyzet az, hogy az irodai fertőződésre elég nagy az esély, hiszen az irodai eszközökön előszeretettel tanyáznak kórokozók tízezrei.

A kézmosás világnapja

Október 15. 2007 óta A kézmosás világnapja. Az ENSZ Gyermekalapja és az Unicef által indított összefogáshoz 2008-ban csatlakozott Magyarország is. Mivel kezünkön rengeteg baktériumtörzs található meg, ezért kiemelten fontos a rendszeres, helyes kézmosás fontosságára felhívni a figyelmet a gyerekek higiénés szokásainak kialakításakor.

Az irodai higiéniát a legtöbben a takarítócégekre bízzák, és közben nem gondolnak arra, hogy a saját és közösen használt eszközök, felületek potenciális fertőzések forrásai lehetnek. Egy tanulmány szerint egy vírus mindössze 4 óra alatt eljuthat a bejárati ajtónktól az irodáig – mert gyakran érintjük meg a közbeeső felületeket.

 

A munkahelyi fertőzések (fentiek) esélyének csökkentésére az alábbi termékeket ajánljuk:

 

 

HiGeen kézfertőtlenítő gél, 50 ml többféle

Akciós ár: 427 Ft
  :)

Inno-Sept fertőtlenítő szappan 500 ml pumpás

Akciós ár: 1 245 Ft

 

 

Cleanic Frissítő törlőkendő Antibakteriális 15 db-os

Akciós ár: 138 Ft

Sanytol fertőtlenítő felülettisztító 500 ml szórófejes

Akciós ár: 945 Ft 

 További fertőtlenítő hatású tisztítószereinket ide kattintva tekintheti meg...

A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.